imitation μπουγάτσα!!!


ωωωπ... να με κι εγώ!!!
έχουμε καιρό να τα πούμε. επιστρέφω με κάτι που είναι πανεύκολο θέλει μόνο 3 υλικά.
την λέω μπουγάτσα, αλλά δεν είναι....


τα υλικά μας:

10 φύλλα κρούστας
 (μπορεί να χρειαστεί και όλο το πακέτο, ανάλογα το ταψί που έχουμε)
1 κουτάκι ζαχαρούχο (400 γρ.)
100 γρ. βούτυρο
2 κουτάκια ζαχαρούχο ζεστό νερό (800 γρ.)

βουτυρώνουμε τα φύλλα ένα ένα, τα πιάνουμε από τις άκρες και τα σουφρώνουμε.


σε βουτυρωμένο ταψί τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο.


αν περισσέψει βούτυρο το περιχύνουμε από πάνω κυρίως στις άκρες. 
σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς με αέρα. ψήνουμε τα φύλλα για 10 με 12 λεπτά να γίνουν χρυσαφένια. 
στο μεταξύ  σε ένα μπολ ρίχνουμε το ζαχαρούχο και γεμίζουμε το τενεκεδάκι 2 φορές με ζεστό νερό. ανακατεύουμε να διαλυθεί καλά το ζαχαρούχο.
βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο και περιχύνουμε με το μείγμα του μπολ, το ξαναβάζουμε στο φούρνο για 15 περίπου λεπτά. μέχρι να απορροφήσουν τα φύλλα όλο το υγρό που ρίξαμε.
βγάζουμε για τελευταία φορά το ταψί, κλείνουμε και τον φούρνο. αφήνουμε την μπουγάτσα λίγο να κρυώσει και την πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανελίτσα.
κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
ώρα να εξαφανιστεί, χιχιχι!!! 


καλή επιτυχία!!!

Σχόλια